Marketingové novinky listopad
Přečtěte si na našem blogu žhavé novinky ze světa online marketingu, které byste v listopadu rozhodně neměli minout.

Které z novinek ve světě PPC reklamy a online marketingu byste v listopadu neměli minout?

Tipy pro efektivní PPC reklamu

  • 12 tipů pro předvánoční PPC kampaně Sklik. Vánoční sezóna je v plném proudu a stejně jako minulý rok přináší blog Seznamu souhrn efektivních tipů, které můžete využít ve vašich PPC kampaních a zlepšit tak vaše tržby v předvánočním čase.
  • PPC reklama se neustále mění – udržte s těmito změnami krok. Abyste si udrželi svou konkurenční výhodu, je zapotřebí využít každé příležitosti a každého nástroje, který vám může pomoci vylepšit či zefektivnit vaše PPC reklamy. Zjistěte, jak na to!
  • Jak co nejlépe optimalizovat CTR vašich PPC reklam? CTR neboli Click-through rate či míra prokliku je jedním z nejdůležitějších ukazatelů, které můžete v placeném vyhledávání měřit. Jde totiž o míru, s jakou vaše reklamy přitahují kliknutí, což vyjadřuje atraktivitu vaší reklamy pro potenciální zákazníky. Zjistěte, jak ji efektivně změřit.
  • Proč je empatie v B2B marketingu důležitější než kdykoli předtím? Většina B2B obchodníků nyní zažívá nelehké časy kvůli pandemii. Aby se s těmito problémy vyrovnali, nezbývá než se spolehnout na obsah, který je důvěryhodný, užitečný a informativní. Firma, která se dokáže stát důvěryhodným poradcem, má mnohem větší šanci získat zakázku.

Novinky ve světě PPC reklamy

  • Co se událo na letošním ročníku konference PPC restart? Letošní ročník konference PPC Restart, která se konala v moderních industriálních prostorech ve Spojce Karlín, částečně napověděl, na co se v budoucnosti musí PPC specialisté připravit. Novinkou byla panelová diskuse některých účastníků na závěr akce.
  • Jak řídit značku digitální agentury? Silná značka může být vaší klíčovou konkurenční výhodou na online trhu. Přečtěte si, jak z ní firmy těžily například v průběhu pandemie koronaviru. Nebo jak jim pomáhá zvyšovat cenu za jejich služby a přitahovat ty nejlepší talenty do firmy.

Co se událo v českém a zahraničním online byznysu?

  • Polské Allegro kupuje českou Mall Group  Jeden z největších tuzemských obchodů posledních deseti let přinesl nového majitele pro internetovou skupinu Mall Group. Koupil ji za v přepočtu více než 23 miliard korun polská finanční skupina Allegro. Přečtěte si o detailech tohoto obchodu.
  • Nový digitální vesmír je byznys budoucnosti Spolu s přejmenováním Facebooku na Meta, se investoři začínají čím dál více zajímat o tzv. metaverse projekty, které libují nejen nové zážitky pro miliardy lidí, ale také nové příležitosti pro online reklamu.

 

 

 

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Upgates
FastCentrik
Shoptet
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
ecomail
Mailchimp