Pomoc pro Ukrajinu
Válka na Ukrajině připravila o práci mnoho skvělých specialistů na SEO, PPC a digitální marketing. Můžeme jim nějak pomoci?

Všichni sledujeme hrůzné události, které se odehrávají od začátku ruské invaze na Ukrajinu. Na jednu věc se však v našem skvělém odvětví můžete spolehnout: přestože je SEO a PPC konkurenční obor, v těžkých chvílích se spojujeme, abychom si navzájem pomohli.

Přesně to dělá podnikatelka v oblasti SEO Olesia Korobka. Vytvořila dva listy Google, které byly v uplynulém dni v naší komunitě hojně sdíleny prostřednictvím sociálních sítí:

Ve válce bychom měli pomáhat těm, kteří to potřebují, a to jakoukoli formou. V tomto případě se se chceme podělit s naší komunitou v naději, že to někomu z Ukrajiny pomůže získat tolik potřebnou práci nebo zakázku v oboru digitálního marketingu. Pokud tedy nemáte dostatek zaměstnanců a jste ochotni zaměstnat Ukrajince na projekty SEO nebo PPC, zvažte, zda se obrátit na někoho ze seznamu pracovních nabídek/gigů nebo přidat informace o své firmě do seznamu volných pracovních míst. Všichni doufáme, že tato hrozná válka brzy skončí a celá Ukrajina bude opět svobodnou zemí, kde budou moci žít její obyvatelé v míru a beze strachu.

Zdroj: marketingland.com, facebook.com, cpcstrategy.com

Autor: Vlastimil Malík

Foto zdroj: pixabay.com

 

 

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Upgates
FastCentrik
Shoptet
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
ecomail
Mailchimp