PPC Advisor zdarma nabízí videa pro reklamy na Facebooku
Uživatelé PPC Advisoru mohou nyní pro tvorbu PPC reklamy na Facebooku zdarma využívat rozsáhlou databázi videa na Shutterstock.

Základem reklamy na Facebooku jsou poutavé a zajímavé grafické kreativy. Obrázkem z free fotobanky nebo amatérsky natočeným videem těžko oslovíte nějakého zákazníka. Pokud to s reklamou na Facebooku myslíte vážně, nezbude vám nic jiného než si fotografie či videa koupit z profesionální fotobanky, jako je například Shutterstock. V případě, že však máte napjatý rozpočet a nechce se vám utrácet za obrázky či videa, existuje ještě jedno řešení.  

Využívejte videa a obrázky ze Shutterstock zdarma

PPC Advisor, nástroj ve službě WordStream, nyní umožňuje zdarma využívat fotografie a videa z největší fotobanky na internetu, Shutterstock.  PPC Advisor je plně funkční softwarový marketingový software pro správu PPC reklamy, který je navržen tak, aby pomohl uživatelům analyzovat, konfigurovat a sledovat jejich kampaně.

Díky partnerství se Shutterstockem mohou nyní uživatelé tohoto softwaru využívat zdarma miliony profesionálních fotografií a video klipů, které jim umožní vytvářet přitažlivé reklamní kreativy.

Integrovaná videotéka pokrývá mnoho různých kategorií, včetně obchodu, přírody, technologií, zdravotnictví a podobně.

To znamená, že ať už podnikáte v jakémkoli oboru, vždy zde najdete nepřebernou zásobu kvalitních videí, ze kterých můžete vytvořit dokonalé a originální reklamy.

Díky velkému množství videoklipů, ze kterých si můžete vybrat, budete mít mnohem více možností při A / B testování různých kreativ, což vám umožní daleko lépe optimalizovat jednotlivé kampaně na základě statistik jejich výkonu.

Videotéka Shutterstock urychluje tvorbu video reklam

Díky této integrované videotéce je proces vytváření videoreklam mnohem jednodušší - není třeba otevírat nové okno prohlížeče, hledat videa na webu Shutterstock, licencovat, stahovat a upravovat.

Místo toho jsou miliony obrázků a videí ze Shutterstock dostupné přímo v aplikaci WordStream Advisor, takže inzerenti mohou získat potřebný obsah, kdykoli potřebují. To znamená, že můžete tvořit reklamy mnohem rychleji, čímž ušetříte nejen čas, ale i peníze.

Videotéka Shutterstock urychluje tvorbu video reklam

Bezproblémové licencování

Nepovolené použití nelicencovaných videí a obrázků v reklamě s sebou nese nejen riziko zamítnutí reklamy, ale také riziko vysokých pokut a odškodnění vymáhaných držiteli autorských práv.

Proto je důležité zajistit, aby inzerenti měli dobře ošetřeno právo používat kreativní obsah pro digitální reklamy, který podléhá autorskému zákonu. Integrace obrázků a videa z fotobanky Shutterstock šetří uživatelům WordStreamu spoustu starostí se zajištěním licencí pro videa použitá k tvorbě reklam. Všechny obrázky a videoklipy Shutterstock dostupné v PPC Advisoru jsou kryty licencí, která umožňuje použití v digitálních reklamách vytvořených ve WordStreamu.

Vyplatí se mi kupovat PPC Advisor kvůli integrované videotéce Shutterstock?

Samotný PPC Advisor je poměrně užitečný nástroj, bohužel však jeho cena začíná na 229 USD měsíčně, což je poměrně dost. Pokud máte malý e-shop a spouštíte 1 - 2 reklamy za měsíc, vyjde vás pravděpodobně levněji si koupit videa přímo od Shutterstocku. Pokud však jste větší firma, která spouští desítky či stovky reklamních kampaní za měsíc, integrovaná videotéka vám může podstatně ulehčit práci.

 

Zdroj: marketingland.com, facebook.com, cpcstrategy.com

Autor: Vlastimil Malík

Foto zdroj: pixabay.com

 

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Upgates
FastCentrik
Shoptet
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
ecomail
Mailchimp