SEO nástroje
Oblíbený SEO plugin Yoast SEO přidal užitečnou funkci, kterou SEO optimalizátoři jistě ocení. O co jde?

Společnost Yoast SEO oznámila, že přidala do verze Yoast SEO 17.9 sledování výkonu klíčových frází ve spolupráci s nástrojem Wincher.  Díky tomu mohou webmasteři, kteří používají Yoast SEO, lépe porozumět tomu, jak se jejich příspěvky v průběhu času umisťují ve vyhledávání Google.

Co je to Wincher?

Wincher SEO je nástroj, který vám pomůže sledovat klíčová slova a pozice v průběhu času. Jde o skvělý nástroj pro SEO, který dělá to, v čem je nejlepší - pomáhá vám při online podnikání s výzkumem klíčových slov a sledováním pozic ve vyhledávačích. Nemá sice takové množství funkcí jako špičkové sady nástrojů pro výzkum klíčových slov, jako jsou Ahrefs a Semrush, ale to, co nabízí, dělá velmi dobře. Můžete pomocí něj bezproblémově sledovat svá klíčová slova a denně získávat přehled o tom, jak si stojíte, pokud jde o pozice klíčových slov ve vyhledávačích. Kromě toho vám pomůže provádět výzkum klíčových slov a optimalizovat vaše webové stránky také z hlediska SEO faktorů na stránce. Nyní jej můžete využívat i v SEO pluginu Yoast.

Tato integrace funguje s bezplatnou i prémiovou verzí Yoast SEO. Bezplatná verze umožňuje sledovat celkem až 5 klíčových slov pro celý web, zatímco prémiový účet umožňuje sledovat až 500 až 10 000 klíčových slov v závislosti na plánu, který máte.

Proč by vás to mělo zajímat?

 Yoast SEO je velmi oblíbený doplněk pro weby WordPress a tato integrace může jeho uživatelům značně pomoci se sledováním výkonnosti klíčových slov v čase. Pravděpodobně stojí za to prozkoumat možnost jeho přidání i pro vaše weby, pokud jej ještě nepoužíváte.

Yoast uvedl, že "tato integrace vám umožní lépe porozumět tomu, jak se vaše nejdůležitější příspěvky umisťují v průběhu času, a může vám poskytnout správné nástroje k tomu, abyste se vyšplhali na první pozici." K tomu, abyste se dostali na první místo ve vyhledávání budete sice kromě pluginu Yoast Seo potřebovat mnohem více, ale každopádně vám tato integrace může vám ukázat, jak dlouhou cestu ještě musíte urazit, abyste se na tuto pozici dostali.

Zdroj: marketingland.com, facebook.com, cpcstrategy.com

Autor: Vlastimil Malík

Foto zdroj: pixabay.com

 

 

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Upgates
FastCentrik
Shoptet
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
ecomail
Mailchimp