Kredit zdarma
Při startu vaší PPC reklamy na Google Ads a Sklik nyní můžete výrazně ušetřit. Pokud dosud nemáte PPC účet u Google Ads či Sklik, rádi jej pro vás založíme a při této příležitosti vám zajistíme výraznou slevu, díky které pro vás bude rozjezd PPC reklamy mnohem méně nákladný. Můžete získat až 8500 Kč nebo 350 eur pro nový PPC účet u Google Ads a až 2000 Kč u Seznam Sklik.

Co musíte pro získání kreditu zdarma udělat?

Jakožto certifikovaní PPC specialisté máme přístup ke speciálním slevovým kupónům dostupným pouze pro PPC agentury, které uplatníme na vašem nově založeném účtu.

Jedinou podmínkou, kterou je třeba pro získání kreditu na Google Ads splnit, je to, aby šlo o nový účet. Po uplatnění speciálního kuponu vám poté Google Ads připíšou na účet obnos ve výši částky, kterou jste za PPC reklamu utratili, a to během 31 dnů od uplatnění kuponu. Maximální výše kreditu, který takto můžete zdarma získat, je 8500 Kč, nebo 350 eur, pokud jde o reklamy na Slovensku.

Stejným způsobem pro vás můžeme získat kredit zdarma na Seznam Sklik. Jedinou podmínkou je, abyste nikdy dříve nedobíjeli kredit na Sklik peněženku (kontroluje se podle IČO). Pokud jste novým inzerentem a napoprvé dobijete minimálně 500 Kč bez DPH společně se zadáním promo kódu, který pro vás zajistíme, Sklik vám připíše 2000 Kč kreditu zdarma

Získejte zdarma kredit pro PPC reklamu ještě dnes

Pokud jste zatím PPC reklamu nevyzkoušeli, je ideální čas s ní začít. Okamžitě tak získáte skvěle škálovatelný zdroj nových zákazníků, u kterého vždy přesně víte za co platíte a jak se vám investice do reklamy vyplácí. Díky našim promo kódům pro certifikované PPC specialisty navíc získáte kredit na prokliky ve výši několika tisíc zcela zdarma. Tak na co ještě čekáte? Vyzkoušejte PPC reklamu ještě dnes.

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Upgates
FastCentrik
Shoptet
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
ecomail
Mailchimp