online marketing
Jak by se vám líbilo, kdyby vaše lokální podnikání rostlo díky spokojenosti vašich zaměstnanců i zákazníků? Edge vám to umožní.

Co je online platforma Edge?

Edge je optimálním řešením pro lokální podniky. Jedná se o online platformu zaměřenou na podporu růstu společností prostřednictvím nadstandardní práce svých zaměstnanců. Umožňuje hodnotit výkon zaměstnanců na místě a odměňovat je za vynikající práci. Lze o ní hovořit také jako o motivačním programu pro zaměstnance, který podněcuje poskytování prvotřídních služeb a generování pozitivních recenzí pro celou firmu v rámci Google recenzí. Z pozitivních ohlasů uskutečněných díky implementaci platformy Edge těží jak společnost jako celek, tak i individuální zaměstnanci.

Jak platforma Edge funguje?

Online platformu Edge je možné integrovat se systémy v místě prodeje. Nejlepším místem pro její zavedení jsou personalizované služby (tj. například kadeřnictví, masérský salon nebo léčebné lázně). Zákazník zaplatí za službu a platforma Edge mu následně automaticky odešle SMS zprávu s žádostí o zanechání recenze na Googlu. V rámci SMS žádosti je zákazník požádán, aby zmínil konkrétního zaměstnance, který mu během nákupu nebo čerpání služeb pomohl.

Proč využívat platformu Edge?

Pravidelné zanechávání recenzí zaměstnance motivuje, aby poskytovali nadstandardní služby, což vede ke zvýšení pozitivních hodnocení společnosti na Googlu a odměnění zaměstnanců nejen finančním bonusem. Edge vám pomůže získat co nejvíce hodnocení mířených na konkrétní zaměstnance. Tímto způsobem se zlepšíte snáz v rámci místního hodnocení SEO a otevřete si dveře k získání dalších potenciálních zákazníků.

Pokud vás zajímá více o tom, jak podpořit svůj lokální byznys za pomocí SEO, přečtěte si náš další článek, který jsme pro vás na toto téma přichystali.

Zdroj: marketingland.com, facebook.com, cpcstrategy.com

Autor: Gabriela Soukupová

Foto zdroj: pixabay.com

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Upgates
FastCentrik
Shoptet
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
ecomail
Mailchimp