search engine tools
Zjistěte, jak optimalizovat své články na LinkedInu pomocí nových nástrojů SEO, možností zobrazování obsahu a funkcí pro zasílání novinek.

Nyní si můžete přizpůsobit názvy a popisy článků v síti LinkedIn pro SEO. Tato aktualizace usnadňuje lidem vyhledávání vašich článků v síti LinkedIn při hledání konkrétních klíčových slov. LinkedIn navíc zavádí nové funkce pro plánování newsletterů a jejich větší viditelnost ve výsledcích vyhledávání.

LinkedIn vydává nové nástroje, které pomohou vašemu obsahu vyniknout a oslovit více lidí. Mezi novinky patří způsob, jak přizpůsobit zobrazení vašich článků na LinkedIn ve vyhledávačích. Nyní můžete změnit SEO název a popis článků na LinkedIn tak, aby byly snadněji dohledatelné. Kromě toho vám LinkedIn nabízí nové způsoby, jak se na svém profilu pochlubit nejlepší prací a získat více odběratelů newsletteru.

Vylepšené SEO pro články na LinkedInu

Nyní můžete měnit SEO názvy a popisy svých článků na LinkedInu. To provedete tak, že přejdete na svůj libovolný článek a kliknete na nabídku „Publikování“. Poté klikněte na „Nastavení“. Nyní byste měli vidět textová pole, ve kterých můžete změnit SEO název a popis článku. Tato funkce vám usnadní optimalizaci obsahu a vyhledávání na konkrétní klíčová slova.

Ukažte to nejlepší ze své práce

V sekci Aktivity v rámci svého profilu můžete nyní zvýraznit různé typy obsahu. Díky této aktualizaci můžete ve stejné sekci zvýraznit obrázky, videa, zpravodaje nebo dokumenty. Můžete si vybrat, který obsah se má zobrazit jako první, takže svou nejlepší práci dáte do popředí!

Centrální umístění nástrojů pro analýzu a tvorbu

LinkedIn přidává centrální místo pro analytické a tvůrčí nástroje, které vám umožní vytvářet obsah a měřit výkon na jednom místě.

Chcete-li získat přístup k této nové funkci, zapněte režim tvůrce a v horní části svého profilu přes mobil nebo počítač vyberte možnost „Analytika a nástroje“.

Zvyšte dosah svého newsletteru

Na síti LinkedIn je nyní možné plánovat newslettery a články, což usnadňuje plánování obsahu a jeho sdílení v nejvhodnější dobu.

Chcete-li tuto funkci využít, klepněte na tlačítko „Naplánovat“ v poli pro sdílení a vyberte datum a čas spuštění.

Kromě toho LinkedIn vytvořil URL adresu pro přihlášení k odběru jedním kliknutím a vložitelné tlačítko, aby pomohl autorům newsletterů najít správné publikum.

To umožňuje stávajícím i potenciálním čtenářům přihlásit se k odběru newsletterů přímo ze sítě LinkedIn nebo jiných kanálů. A konečně LinkedIn zlepšuje vyhledávání newsletterů tím, že je zviditelňuje ve výsledcích vyhledávání. Uživatelé, kteří hledají autory newsletterů, uvidí ve výsledcích vyhledávání jejich newsletter pod jejich jménem.

Shrnutí

Nové nástroje LinkedIn vám mají pomoci vyniknout a oslovit širší publikum. Díky možnosti přizpůsobit SEO nadpis a popis článků na LinkedIn můžete optimalizovat svůj obsah a zlepšit jeho viditelnost ve vyhledávačích.

Aktualizovaná část profilu Aktivity umožňuje prezentovat různé typy obsahu, včetně obrázků, videí, zpravodajů a dokumentů.

Díky přidané funkci plánovaných newsletterů a článků můžete plánovat a sdílet svůj obsah na LinkedIn v nejvhodnější dobu.

Nové centrální umístění analytických a tvůrčích nástrojů vám umožní dělat více na jednom místě.

V neposlední řadě LinkedIn zviditelňuje newslettery ve výsledcích vyhledávání a vytvořil URL adresu pro přihlášení k odběru jedním kliknutím a tlačítko pro vložení.

Tyto aktualizace LinkedIn poskytují nové cenné způsoby, jak vytvářet, sdílet a propagovat obsah na platformě.

Zdroj: marketingland.com, facebook.com, cpcstrategy.com

Autor: Martina LeVeneur

Foto zdroj: pixabay.com

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Upgates
FastCentrik
Shoptet
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
ecomail
Mailchimp